rijswijkmonster

maandag, maart 24, 2008

Pasen in Artis



Hebben we eindelijk weer even lekker een paar dagen vrij, lijkt het wel kerst in plaats van Pasen. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Zaterdag-chtend kon Noa na 4 weken eindelijk weer naar turnen. En na afloop zei 1 van de juffen dat het erg goed ging en Noa erg haar best had gedaan.
In de middag moesten we naar ZOetermeer want Oma Riet vierde haar (alweer) 78e verjaardag.

Zondag (1e paasdag) hebben we natuurlijk eerst uitgebreid met zijn allen ontbeten. Daarna snel gedouched en snel de kleren aan want we hadden nog vrijkaarten voor Artis (daarvan kregen we er 2 bij onze Blijdopr-jaarkaart) en dus gingen we om 10 uur de deur uit richting Amsterdam.




We waren 2 jaar geleden voor het jaar in Artis (toen NOa 5 werd) en toen lag er een aardige laag sneeuw en nu waren we net binnen en weer begon het te sneeuwen. Artis is niet zo'n hele grote dierentuin maar wel erg leuk. Net als in Emmen sta je vrij dichtbij de dieren en ze zijn dus goed zichtbaar. Danilo vond vooral de echte dieren interessan (zoals de krokodillen, leeuwen, olifanten en giraffen) en Non vind alles leuk.
Het was dus erg koud, maar erg leuk in Artis,

Maandag, 2e paasdag, kwam eerst Sylvana in de ochtend langs om (nog voor Martin's verjaardag) een bakkie te doen. In de middag zijn we even naar Kijkduin geweest maar het was er erg koud. Wel slaagden we bij onze vaste schoenenzaak Calexis voor stoere zomer-stappers voor Danilo.

Volgende week zaterdag kan Noa dan eindelijk weer paardrijden, nadat ze op 15 februari voor het laatst heeft gereden.

2 Comments:

Blogger ton van rijswijk said...

Fraaie reportage weer van het bezoek aan Artis. En die schoenen had Danilo natuurlijk hard nodig. We komen gauw weer eens langs. Gina vroeg tweede pasdag steeds nar Noa, bekijk het filmpje maar!

8:47 p.m.  
Blogger tiki said...

Noa was je op bezoek bij bokita
Een erg leuk verhaal en mooie foto,s
Zullen wel weer erg gaaf zijn die nieuwe stappers
Veel liefs van Rob en Joke

8:07 p.m.  

Een reactie posten

<< Home