rijswijkmonster

maandag, december 03, 2007

Sint op bezoek bij Parnassia en gevulde shoenen in Zoetermeer

Hoewel het natuurlijk as woensdag officieel pakjes-avond is, en we dit op die dag vieren, stond dit weekend al aardig in het teken van de ouwe knar uit het Spaanse.

Zaterdag 2-12 bracht de Sint zijn jaarlijkse bezoek aan het werk van Esther (Parnassia). Zoals elk jaar ging Es daar met Noa naar toe(danilo mag pas mee als hij 3 is) met haar collega Miranda en haar 2 zoontjes Jasper en Sem.
Ook dit jaar was er weer een poppenkast-voorstelling en natuurlijk kado's:





Terwijl Es en Noa bij de Sint in Parnassia waren, ging Martin met Danilo een nieuwe laminaatvloer bestellen op de Naaldwijkse woonboulevard. Toen we ook nog even de Kwantum aan deden zag Danilo enorme stapels met model-auto's. En pappa kon de verleiding niet weerstaan en dus kwamen we thuis met een BMW X5 (natuurijk schaal 1:18) waar Danilo direkt mee moest spelen.



Zondag kregen we een telefoontje van tante/oma Riet dat Sint en Pieten ook waren langs geweest in Zoetermeer. Daar waren kado's voor Noa en Danilo achter gelaten plus een hoop rommel. Dus reed Es met Noa naar Zoetermee om de kado's en oma riet op te halen voor het uitpakken in Monster. Noa kreeg een erg leuk spel 'Holle Bolle Big' en 2 leesboekjes, Danilo kreeg een houten puzzel, houten magneten vis-set en 2 auto's.



Noa en Danilo zijn dit weekend dus al flink verwend en pakjes-avond moet nog komen. Benieuwd of sint zijn zak nog niet helemaal leeg is....

1 Comments:

Blogger ton van rijswijk said...

Was de zak van Sint toch leeg op pakjesavond?

Ton

10:29 a.m.  

Een reactie posten

<< Home