rijswijkmonster

zaterdag, juni 28, 2008

Noa's 1e turnwedstrijd

Vanmorgen om half 9 was het zover: Noa's 1e turnwedstrijd in Naaldwijk!!

Met haar vereniging, DOS Monster, deed Noa mee aan de 38e Westlandse Springkampioenschappen. Uit alle kernen van de Gemeente Westland deden turn-verenigingen mee: De Lier, Kwintsheul, Naaldwijk, 's Gravezande en natuurlijk uit Monster.




Om half 9 moest er worden verzameld en namen de trainsterde meiden mee (want hoewel er wel wat jongens mee deden is en blijft turnen toch een meidensport) want om 9.00 uur moest de officiele opkomst voor de jury gebeuren.
Daarna begon het en Noa's clubje (6 meiden) moest 2 spring-oefeningen doen: 1 op de trampoline en 1 op de kast.




Hoewel Noa best een beetje nerveus was, het was immers haar allereerste keer en dan weet je niet precies hoe alles werkt, ging het hardstikke goed. DOS Monster verzamelde in totaal 6 prijzen en noa's team was 2e geworden op 1 onderdeel.
HArdstikke goed dus.

Om 13.00 uur was de prijsuitreiking en kreeg elke vereniging een beker met het aantal prijzen erop en alle deelnemers een vaantje, natuurlijk in de het westlandse groen-wit.



Het was hardstikke leuk om al die kinderen te zien en we zijn erg trots op Noa dat ze het zo goed deed. Na de zomervakantie gaat Noa mee doen met de extra trainingen om in de selectie te komen.

2 Comments:

Blogger lenie verloop said...

Heel leuk om te zien.Onze kleindochter Aniek doet ook aan turnen.Zijn we ook naar zo'n wedstrijd wezen kijken erg leuk.
laat ze maar lekker sporten is goed voor ze.
groetjes Lenie

10:59 a.m.  
Blogger ton van rijswijk said...

Door een fout bij Google was mijn eerdere reactie niet geplaatst. Daarom nog maar een keer: helaas konden wij niet bij de eerste turndemonstratie aanwezig zijn, maar we zijn natuurlijk erg trots op deze sportieve kleindochter, die turnt, paard rijdt, zwemt en ook nog eens skiet! Een volgende keer zullen we er zeker zijn om hoorbaar te applaudiseren.

Opa Ton en Oma Els

10:17 a.m.  

Een reactie posten

<< Home