rijswijkmonster

zondag, september 24, 2006

Vliegeren op Ter Heijde



Nadat het afgelopen week zo'n lekker weer was, hoopten we (net als vorig weekend) zondag dan toch naar het strand te kunnen. Vol goede moed gingen we dan ook zondag toch naar het strand, helaas het was geen weer om te zonnen.
Toch was het achter het nylon strandtentje best lekker en er stond net genoeg wind om de vliegers op te laten. Noa's 'haaienvlieger' deed het lekker, pappa's 'speedkite' had duidelijk meer wind nodig. En natuurlijk, Danilo deed een tukkie, zoals altijd.





Nadat we thuis kwamen van het strand kwamen Opa en Oma even hun vakantieverhalen van hun 2 weekse trip naar Spanje vertellen. Natuurlijk hadden ze voor Noa en Danilo weer allerlei souvenirs meegenomen waaronder castagnettes voor bij Noa's spaanse jurk en een leuke houten trek-krokodil voor onze Danilo.

Morgen, maandag 25 sept, hebben de leraren op Noa's school een studiedag dus gaat Noa een dagje naar de KOMballon. Kan ze de hele dag bij de groep van Danilo binnen lopen.

1 Comments:

Blogger ton van rijswijk said...

Heerlijk om te zien en te lezen na terugkeer van onze vakantie in Spanje. Er zijn gelukkig in ons leven nog zoveel dingen om blij om te zijn! Ton/Els

10:24 a.m.  

Een reactie posten

<< Home